RAMPE DE INCARCARE

Rampele de incarcare ale Sistemului Syncro iti permit sa incarci si sa descarci vehicule mici, echipament, cărucioare și orice alte obiecte ușor și în siguranță.

Diverse modele disponibile cu o capacitate de încărcare de la 200kg pana la 1800kg.

Caracteristicile și dimensiunile variaza in functie de de marfuri, cerințele clientilor si autoutilitare.

In cazul in care rampa nu este utilizata, poate pivota in lateral pentru a avea acces la utilitara usor si rapid.

 

RAMPELE DE INCARCARE SERIA LIGHT CU SISTEMUL DE INCHIDERE RAPID

Constructie din aliaj usor, cantareste de la doar 40 de kg. Echipat cu sistem de prindere rapida, care faciliteaza transferul pe rampa de la un vehicul la altul.

Potrivit pentru toate vehiculele utilitare.

Instalare usoara cu un kit de montare simplu.

Capacitate de incarcare – 350 kg.

Odata indepartata, numai placa de fixare rămâne pe autoutilitara.

Placi ajustabile in partea din fata si spate a rampei pentru a facilita incarcarea chiar si cu roti mici si utilaje joase.

 

RAMPE DE TOATE DIMENSIUNILE PENTRU ORICE AUTOUTILITARA

 

Rampele de incarcare Syncro pot fi montate pe orice marca si model de autoutilitara sau furgoneta. Oferim si solutii diferite atunci cand dimensiunea spatiului de incarcare limiteaza dimensiunea rampei care poate fi instalata.

Pozele de pe aceasta pagina arata o echipare a unui Citroen Berlingo L2, cu un model de rampa pliabila din 3 parti, pentru a putea acomoda usor incarcarea si descarcarea utilajelor de curatare pentru podele.

Rampa este modelul LIGHT, construit din aluminiu si inclusiv cu sistemul de rotire pentru a putea fi pivotata in afara atunci cand este nevoie de acess la spatiul de incarcare si atunci cand nu este in folosinta.