De la haos la Syncro

S-a terminat cu dezordinea si timpul pierdut!

Este vorba despre un sistem de echipare pentru furgonete si autoutilitare cu elemente complet modulare, adaptabil pentru toate vehiculele si pentru toate exigentele muncii în deplasare.

Usor de instalat, practic, rezistent, va ajuta sa va organizati vehiculul astfel incat:
– veti putea lucra mai bine
– costurile se vor reduce
– veti putea exploata spatiul la maxim
– imaginea dvs se va imbunatati

Investitia dvs isi pastreaza valoarea in timp, deoarece echipamentul poate fi usor instalat pe noua dvs furgoneta sau autoutilitara.

MAI USOR

Datorita design-ului si folosirii pieselor din aluminiu

MAI MULT SPATIU

Datorita sertarelor, spatiul se mareste cu 30%.
In plus, numeroasele dimensiuni disponibile permit o exploatare optima a spatiului: un volum mai mare de incarcare si mai putina aglomerare in vehicul.

MAI PRACTIC

Datorita numeroaselor noi accesorii disponibile si design-ului ergonomic, totul este mereu bine aranjat.

MAI ADAPTABIL

Numeroasele noi dimensiuni si noi componente permit o mai buna satisfacere a exigentelor fiecarui client.

Exemple de utilizatori ai Sistemului Syncro

Testul de impact

Sistemul Syncro a trecut cu brio testul de impact conform normativului european CEE R17 care consta in impactul frontal cu un obstacol nedeformabil. Testul consta in cresterea vitezei de la 32km/h la 50km/h avand ca si consecinta cresterea energiei cinetice de 2,5 ori.
Greutatea totala instalată a fost de 80kg (mobilierul) +160kg (incarcarea) pe partea stangă, si 55kg (mobilierul) +110kg (incarcarea) pe partea dreapta.

Testul a fost realizat de TUV Krafthart Gmbh din Koln, Germania. Conform raportului intocmit, materialul a fost deformat, dar fara a se genera o situatie periculoasa pentru pasageri, prin desprinerea de elemente sau deformarea materialului. Chiar si incarcatura, aproape in integralitate a fost retinuta, fara a crea situatii periculoase pentru pasageri.

Syncro System e unul din putinele produse europene care a trecut testul la 50km/h.