Disponibil pentru: Berlingo, Bipper, Boxer, Caddy, Connect, Crafter, Daily, Doblo,Ducato, Expert, Fiorino, Jumper, Jumpy , Nemo, Partner, Sprinter, Trafic, Transit,Transporter, Vivaro, Kangoo, Scudo.

 

 

 

BARE TRANSVERSALE SI SUPORTI PENTRU SCARI DOAR PENTRU AUTOUTILITARE

Barele transversale si suportii de scari de la Sistemul Syncro sunt produse din materiale de inalta calitate: otel inoxidabil, aluminiu si cauciuc.

Acestea pot fi usor transferate de la o masina la alta.

 

TEHNOLOGIA EXCLUSIVA SUPERSILENT 4

Noul SUPERSILENT4, folosit pentru barele transversale, este a patra generatie de tehnologie Syncro pentru bare. Design-ul aerodinamic îmbunătățit reduce dramatic rezistenta aerului. In comparatie cu generatia anterioara, exista o scadere in greutate de 28% si o crestere de 25% a performantei aerodinamice -, prin urmare, o reducere semnificativa a zgomotului si a vibratiilor in timpul mersului, precum si un consum redus de combustibil si o experienta generala de condus mai placuta.

 

PORTBAGAJE PENTRU AUTOUTILITARE SI FURGONETE

Portbagajele Syncro sunt produse din traverse de aluminiu, cu o rola din otel inoxidabil in spate si bara laterala din aluminiu.

 

BARE TRANSVERSALE

Barele transversale Syncro sunt realizate din aluminiu, console din otel inoxidabil si un profil de cauciuc in partea de sus a fiecari bare.

 

SUPORTI DE SCARI PENTRU O SINGURA SCARA

Cealalta jumatate poate fi folosita ca si un porbagaj standard, complet cu rola din spate si bare laterale.

 

SUPORTI DE SCARI PENTRU DOUA SCARI

Construit din otel inoxidabil si aluminiu, puteti incarca si descarca cu mare usurinta si rapiditate scarile.

 

INCARCA SI DESCARCA SCARILE CU USURINTA SI IN SIGURANTA

Suportul de scara Syncro cu inclinare asigura la autoutilitarele cu plafoanele inalte posibilitatea de a incarca si descarca scara cu usurinta si in siguranta.

Modelul cu amortizare are integrat un amortizor care ajuta utilizatorul sa incarce in deplina siguranta scarile pe autoutilitarele cu plafon inalt.

Mai mult, suportul de scara atinge solul chiar si la cea mai inalta autoutilitara: Nu este nevoie ca sa ridicati scara!

 

 

SUPORTI DE SCARA PENTRU PLAFON

Ultima inovatie a Sistemului Syncro pentru a indeplini nevoile clientilor care folosesc o scara dar nu vor ca sa ocupe spatiu valoros din interiorul autoutilitarei. Solutia: un nou sistem de suport pentru scara care se monteaza pe plafonul autoutilitarei dumneavoastra, permitand o transportare in siguranta si convenabila, lasand libere spatiile de lucru si incarcare din interior. Sistemul de sustinere cu un opritor in spate face usoara incarcarea si descarcarea scarii.

Suportul este echipat cu un sistem automatic de blocare cu cleme si un sistem ajustabil de blocare cu o curea speciala, pentru fixarea partii din spate a scarii, astfel adaugand un plus de siguranta. Suportul de scari este foarte simplu, rapid si sigur de folosit. Avantajele sunt clare: scara este protejata de vreme, de asemenea si de hoti. Nu foloseste spatiu si poate economisi combustibil.

 

TUB PENTRU TRANSPORTUL TEVILOR

Sistemul Syncro de tub pentru tevi potriveste perfect in sistemul modular de portbagaj. Acestea pot fi fixate pe portbagaje, bare transversale, suporti pentru scari si poti fi amplasate in orice pozitie si pe orice autoutilitara.

Ca orice piesa de echipare Syncro, un sistem de transport pentru tevi este o investitie care se recupereaza in timp. Chiar daca va schimbati masina, puteti foarte usor sa il montati pe vehiculul nou.

Constructia din aluminiu solid, vopsit in camp electrostatic este facut sa reziste in toate conditiile de vreme.

Sistemul este prevazut cu capete acoperite care vin cu propriul sistem de inchidere, pentru siguranta maxima pe drum.

Tuburile pentru tevi au dimensiuni varibile de pana la 6000mm lungime.

 

SCARA DE ACCES LA PORTBAGAJ PENTRU AUTOUTILITARE

 

Scarile de aluminiu care se monteaza pe usile din spate ale autoutilitarei dumneavoastra, fac accesul usor si sigur la acoperisul masini.

Acestea sunt construite din aluminiu usor, rezistent la vreme si poate fi montat fara gaurire. Scarile impreuna cu sistemele de montare sunt disponibile pentru majoritatea autoutilitarelor de dimensiuni medii si mari.