Prin capitonarea peretilor laterali cu otel, aluminiu sau alte materiale, vehiculul dumneavoastra va fi protejat de impacte si lovituri in timpul transportului.

Sistemul Syncro cuprinde o gama variata de produse destinate capitonarii Autoutilitarelor:

Perete frontal din placaj tego antiderapant sau din panouri de aluminiu striat.

Capitonaj lateral si pentru portiere cu otel galvanizat vopsit electrostatic, aluminiu anodizat sau policarbonat celular.

Protejati-va vehiculul

De cele mai multe ori furgonetele standard nu sunt prevazute cu protectii interioare, deteriorarile caroseriei putand astfel sa apara foarte usor in timpul transportului. Protejati-va vehiculul cu sistemul Syncro!

Capitonarea interioara este mult mai rezistenta decat caroseria, aceasta absorbind socurile cauzate de transporul de scule si bunuri.

Exemple de capitonari:

Acest Iveco Daily a fost prevazut cu podea din placaj tego antiderapant, partea frontala fiind din aluminiu striat in timp ce partile laterale sunt din aluminiu anodizat.

Fiat Ducato cu capitonare laterala din otel vopsit electrostatic.

Capitonarile si protectiile laterale sunt disponibile pentru toate tipurile de vehicule comerciale: de la Ford Connect la Peugeot Boxer, de la Citroen Jumper la Mercedes Vito.

Toate panourile si protectiile pentru interior sunt croite si pre-gaurite, gata de montaj

Aveti nevoie doar de suruburi autofiletante si nituri, efectuarea instalarii dureaza doar cateva ore!

Capitonare pentru plafon

Protectia plafonului este asigurata de panurile taiate cu laser si pre-gaurite. Acestea sunt disponibile din materiale precum otel vopsit electrostatic, aluminiu si policarbonat celular. Panourile pentru plafon creeaza un scut eficient, prevenind deteriorarea cauzata de loviturile inevitabile din timpul transportului materialelor si al echipamentelor.

In imagini puteti vedea Fiat Ducato echipat cu panouri de protectie pentru plafon din aluminiu anodizat.

Alte protectii pentru autovehicule

Grilaje pentru ferestrele usilor.

Perete despartitor pentru protejarea partii frontale

Capitonare din placaj tego laminat sau aluminiu striat pentru protejarea peretelui despartitor dintre cabina si zona cargo.

Panouri de protectie pentru usile din spate

Protejati-va ferestrele usilor din spate ale furgonetei cu panourile de protectie Syncro.

Capitonare laterala cu perforatii

Va punem la dispozitie capitonarea laterala cu aluminiu sau otel cu perforatii pentru montarea carligelor.

Pasaje pentru roti

In cazul instalarii rafturilor doar pe o parte a autoutilotarei, este esentiala montarea unui pasaj pentru protectia rotii. Constructia acestuia poate fi din otel, aluminiu sau TEGO.

Spatiu de depozitare in plafon

Acest nou accesoriu transforma plafonul zonei cargo in spatiu de depozitare si include usa cu inchidere frontala care este disponibila pentru Ducato, Jumper, Boxer si Daily.