Descopera gama noastra larga de lumini de exterior, interior si reflectoare

 

 

LUMINI CU LED DE 12V PENTRU AUTO UTILITARE

Corpurile de iluminat cu LED au mai multe beneficii: consumul redus de energie, dimensiuni mai mici decat sistemele traditionale de iluminare si sunt disponibile intr-o gama larga de culori.

In gama larga de modele pe care Sistemul Syncro le ofera, sunt doua corpuri de iluminat pentru plafon diferite in dimensiune, putere si consum de energie. Ambele dau o lumina albastruie cu un ton similar cu lumina soarelui.

Luminile au un intrerupator convenabil, sensibil la atingere: pentru a-l porni sau opri trebuie doar sa il atingi usor. Capacul corpului de iluminat difuzeaza uniform lumina, evitand astfel razele incomode emise de LED-uri.

Sursa de alimentare la 12V face posibila legarea ei directa la bateria vehiculului.
LED100 are 1 metru lungime si un consum de 15W.

Datorita dimensiunilor lor reduse, ocupa mult mai putin spatiu pe plafolnul vehiculului, crescand astfel manevrabilitatea in spatiul de depozitare.

 

REFLECTOARE REGLABILE PENTRU AUTO UTILITARA

Pentru vehiculele comerciale care trebuie iluminate pe exterior, Sistemele Syncro ofera reflectoare cu halogen puternice pe 12 V. Aceste lampi sunt cu talpa magnetica sau cu o un suport care poate fi montat fix pe auto utilitara. Reflectoarele cu talpa magnetica sunt prevazute cu un cablu spiralat si mufa pentru priza de 12V a masinii. Poate fi montat atat in interior cat si in exterior, oferind astfel o lumina puternica unde aveti nevoie mai mult de ea.

 

SPOT LED CU TALPA MAGNETICA

Un spot LED inovativ cu baza magnetica. Eficienta mare si consum mic.

  • Compact
  • Foarte usor in greutate
  • Talpa magnetica pentru pozitionare si miscare usoara in functie de necesitate
  • Finisaj pe baza magnetului anti-zgarieturi pentru a evita distrugerea vopselei masini.
  • Luminozitate puternica: 1500 Lumen
  • Consum redus: doar 18 Watt
  • Incude cablu spiralat si mufa pentru priza de 12V
  • Buton On/Off incorporat in mufa.

GIROFAR DE AVERTIZARE PENTRU AUTO UTILITARE

Girofarele pentru auto utilitare sunt extrem de folositoare pentru a semnala ca masina este in lucru la un santier sau pe strada. Baza magnetica va perminte sa amplasati girofarul acolo unde aveti nevoie: pe lateral sau pe plafonul masinii. In timpul mersului, girofarul poate fi prins usor in interior. Cablul spiralat se leaga direct la priza de 12V a utilitarei dumneavoastra.

PRIZA PENTRU BRICHETA

Toate furgonetele si auto utilitarele sunt echipate cu priza de 12 Volti pentru bricheta, in cabina.

Unul din accesoriile Syncro sunt prizele de 12 Volti care pot fi montate in spatiul de incarcare: pe panourile de protectie sau direct pe caroseria masinii – oriunde este mai convenabil de utilizat. Cu accesoriul de priza, puteti utiliza reflectoarele sau orice alte acesorii si echipamente care opereaza pe 12 V.