Unitatile cu sertare rabatabile – un patent Syncro

 

Sertarele transparente Syncro va permit depozitarea materialelor de mici dimensiuni intr-un mod ordonat, vazand exact ce se afla in interior.

Imbunatatirile patentate aduse de Syncro constau in:

  • Calitatea superioara a materialului din care sunt produse fac ca acestea sa nu se ingalbeneasca sau sa devina fragile odata cu trecerea timpului
  • Exteriorul rafturilor fara parti proeminente, reducand riscul deteriorarii acestora si optimizarea spatiului util din interiorul autovehiculului
  • Buton pentru inchidere automata
  • Compatibil pentru orice mobilier din gama Syncro
  • Carcasa metalica robusta
  • Design modern cu maner incastrat
  • Optimizarea maxima a spatiului
  • Vizibilitatea continutului

 

Disponibil in doua dimensiuni:
H = 241 x D = 160 mm x W = 507 pana la 1.521 mm

H = 160 mm x D = 110 mm x L = 507 mm pana la 1.521 mm

Modelul mare vine cu un separator detasabil din aluminiu.

Dimensiunile compacte ale sertarelor Syncro permit maximizarea spatiului util din interiorul furgonetei dumneavoastra.

Module de sertarele conventionale fragile

Sertarele conventionale din plastic tind sa se rupa mai usor atat din cauza calitatii slabe a materialului cat si din cauza manerelor proeminente. Syncro a gasit solutia pentru aceasta problema!

Module verticale cu sertare transparente

Va oferim si o versiune verticala a acelorasi rafturi transparente. Recomandam instalarea acestora pe peretii laterali.

Exemplu de echipare cu sertare transparente rabatabile

Va prezentam un Fiat Doblo echipat cu sertare transparente rabatabile. Interiorul furgonetei este protejat cu un panou din placaj multistrat sub care se afla un panou din polipropilena in forma de fagure. Pe partea stanga au fost instalate un pasaj pentru roata, o unitate cu 2 rafturi cu inchidere si unul fara. Pe langa acestea au fost montate si 12 sertare rabatabile pe partea laterala. Partea frontala a fost prevazuta cu 18 sertare transparente rabatabile in timp ce pe partea din dreapta au fost montate doua serii a cate 4 sertare mari, respectiv 6 sertare mici rabatabile. Echparea acestui Doblo este completata de prinderea cu curele de fixare, un corp de iluminare puternic dar compact pentru tavan, cu LED si un grilaj pentru tuburi de spray.