Unitati din plastic tip multibox

Syncro a lansat noile unitati de rafturi multibox din plastic si otel.

Dulapuri practice pentru orice auto utilitara: Unitati multibox cu rafturi transparente detasabile

Grupul Syncro System dezvolta soluti inovative pentru vehicule auto utilitare inca din 1996. Produsele noastre includ rafturi, sertare, garnituri, rampe, tavi, truse pentru scule si o gama larga de solutii pentru mobilarea unui atelier mobil ergonomic si eficient. Inovatia gamei de unitati multibox cu sertare transparente detasabile este solutia perfecta pentru clientii care lucreaza cu multe componente de dimensiuni mici si mijlocii si doresc s-o faca intr-o maniera ordonata.

  • Sistemul de glisare este fabricat dintr-un material rezistent la uzura si auto-lubrifiant
  • Un arc special va avertizeaza atunci cand sertarul se apropie de pozitia complet deschisa
  • Aplicand mai multa forta, sertarul se va deschide complet in timp ce inclinandu-l in sus il veti putea detasa
  • Sertarele sunt fabricate din plastic PMMA rezistent la impact si oleofob si echipate cu buton de blocare automata ce impedica deschiderea accidentala
  • Modularitatea acestor dulapuri din otel de inalta calitate le fac sa fie compatibile cu multe alte componente Syncro
  • Aceste dulapuri pot fi montate in toate tipurile de vehicule si intr-o gama larga de combinatii, in functie de nevoile dumneavoastra
  • Fatada sertarelor e prevazuta fara parti proeminente, eliminand riscul impacturilor

Un patent exclusiv al Sistemului Syncro

Marcat CE si oferim o garantie de trei ani

Materiale transparente de inalta calitate

Sertarele transparente sunt fabricate din PMMA, un material foarte rezistent utilizat si in productia ferestrelor pentru avioane si submarine.

Rezistenta acestui material la radiatiile UVA ii confera durabilitate ridicata comparativ cu produsele de slaba calitate care in timp devin casante si prezinta decolorari.

PMMA este un material ecologic, usor, rezistent la produse chimice si mai durabil decat plasticele obisnuite!

Sertare transparente pentru o mai usoara identificare a continutului

Noua generatie de sertare din PMMA transparent va ajuta sa identificati rapid continutul lor, crescandu-va astfel productivitatea in activitatea dumneavoastra de zi cu zi.

Ford Connect echipat cu sertare transparente

In fotografii puteti vedea un Ford Connect echipat. Partea de jos este compusa din doua acoperitoare de roti, una cu o usa de tip rotire si culisare iar a doua cu un spatiu special pentru depozitarea truselor cu unelte. Partea superioara este compusa din trei rafturi si doua unitati cu cate 4 sertare transparente.

Podeaua este placata cu lemn multistrat TEGO iar rafturile sunt dotate cu suport pentru rola de hartie si cutii de spray.

Iveco Daily echipat cu sertare tranparente pe partea dreapta

Aceasta echipare este pentru Iveco Daily. Podeaua este protejata de un panou din lemn stratificat. Aranjarea de pe partea stanga este compusa din compartimente cu usi glisante si rotative, compartimente deschise pentru trusele de unelte, rafturi, sertare metalice si recipiente detasabile din plastic.

Configuratia partii din dreapta este compusa in mare parte din unitati cu sertare transparente. La baza structurii puteti observa doua compartimente cu deschidere completa, deasupra acestora aflandu-se o configuratie de 64 de sertare detasabile. In partea superioara avem montate o serie de 48 de sertare cu deschidere prin inclinare.