Intrebari frecvente

Sistemul Syncro este un ansamblu de componente, cum ar fi casete, valize, rafturi, si alte accesorii care permit transformarea spatiului dvs. de lucru intr-un eficient atelier mobil. Fac parte din sistem si elementele de protectie interna ca pardoseala si panourile interne, ce au ca scop sa protejeze vehiculul de loviturile cauzate de materialele transportate in interior.

Sunt disponibile podele si panouri, grilaje pentru geamurile usilor posterioare, protectie pentru peretele despartitor dintre cabina si spatiul de incarcare pentru toate furgonetele, cele mai raspandite in Europa.

Furgonetele ies din fabrica fara protectie interna. Materialele transportate in interiorul vehiculului duc la distrugerea caroseriei. Costul protectiei interne e inferior costului reparatiei.

Da, sistemul Syncro a fost proiectat pentru a se adapta furgonetelor de toate tipurile, marcile si dimensiunile.

Sistemul Syncro nu a fost proiectat pentru vehicule descoperite, fiindca materialele si vopselurile nu sunt adaptate sa fie expuse la intemperii.

In catalogul Syncro sunt prezentate o serie de dotari standard pentru toate vehiculele comerciale, din care puteti alege. Cu toate acestea va recomandam sa contactati departamentul de vanzari pentru un deviz personalizat.

Sistemul Syncro cuprinde circa 1200 de articole printre care casete, valize, bancuri de lucru, etc. Socotind si protectiile interne ajungem la circa 3000 de articole.

Sistemul Syncro cuprinde si o gama larga de portbagaje, portscari si rampe de incarcare.

Desigur. Grupul Syncro se ocupa de instalatii electrice de joasa si inalta tensiune, si e capabil sa furnizeze lampi, prize, invertoare, generatoare, etc.

Daca activitatea dvs. presupune operatii in afara atelierului, sistemul Syncro va permite sa organizati vehiculul intr-o maniera eficienta si ordonata. Puteti transporta o cantitate mai mare de echipamente, scule, piese de schimb si ce mai aveti nevoie pentru activitatea dvs.
Materialele dvs. vor fi întotdeauna in ordine si veti evita pierderea de timp necesara cautarii sculelor sau pieselor de schimb de care aveti nevoie. Oricine lucreaza in afara propriului atelier cunoaste bine timpul pierdut si banii risipiti din cauza dificultatii de a gasi componente deseori minore.

Perioada exacta de amortizare a investitiei depinde de domeniul de activitate. Presupunand ipotetic o economie zilnica de timp de 10 minute, si calculand profitul pierdut, putem indica o perioada de amortizare intre 6 şi 24 de luni. Totusi, dupa ce au incercat sistemul, aproape toti clientii au relatat economii de timp mai mari de 10 minute pe zi.

Avand materialele in ordine, putem optimiza costurile, evitand achizitiile duble sau ratacirea materialelor. De asemenea sculele si materialele sunt bine fixate, evitand deteriorarea in timpul transportului. Foarte importanta e si impresia pozitiva, de profesionalism, transmisa clientului. In sfarsit, dar nu mai putin important, pierderea de timp comporta nu doar o pierdere economica ci si una nervoasa. Daca totul e bine organizat evitati enervarile!

Desigur, produsul Syncro e complet modular. E posibila oricand adaugarea, integrarea, si schimbarea locului diferitelor componente. Nici o problema deci, la schimbarea furgonetei se pot utiliza toate, sau aproape toate materialele. Syncro nu modifica dimensiunile exterioare ale diferitelor module, de aceea e posibila intotdeauna integrarea noilor materiale cu cele folosite deja.

Nu. Materialele Syncro se fixeaza cu insertii filetate, suruburi si nituri, deci dupa demontarea mobilierului vehiculul nu prezinta lovituri, taieturi, suduri sau modificari.

Evident NU! Sistemul Syncro permite exploatarea optima a spatiului, stivuind ceea ce e necesar pentru lucru, si lasand si spatiu pentru incarcare. Departamentul nostru de vanzare va va oferi solutia optima pentru necesitatile dvs.

Mobilierul poate fi demontat usor. E necesar insa sa tineti seama ca in medie, diferitele module sunt incarcate cu materiale care cantaresc de 3-4 ori greutatea modulelor. In mod normal, e mai convenabila construirea unui aranjament care sa contina spatiu suficient încarcarii. Apelati la departamentul vanzari pentru o solutie optima.

Sigur ca da. Sistemul Syncro poate exploata spatiul in maniera optima, rezultand astfel posibilitati mai bune si in spatii de mici dimensiuni.

Gratie utilizarii materialelor sofisticate, ca oteluri speciale, aluminiu, lemn multistrat, polipropilena, tapet antialunecare, si a unui design inteligent “cut trough” care indeparteaza tot materialul ce nu e necesar, sistemul Syncro e usor si robust. Efortul constant de imbunatatire a dus in timp la reducerea greutatii diferitelor componente cu circa 20-30%.

Nu exista un singur raspuns. Fiecare dotare e adaptata tipului de furgoneta si exigentei unui singur client. Ca indicatie, se porneste de la 200-300 de Euro pentru un Fiat Panda Van sau similar, si poate ajunge la cateva mii de Euro pentru vehicule de dimensiuni mari. Va stam la dispozitie cu un deviz gratuit, ce nu presupune alte obligatii. Stim sa gasim solutii care se adapteaza cel mai bine exigentelor si bugetului dvs.

Nu. Instalarea materialelor Syncro nu comporta o modificare permanenta a vehiculului, acestea putand fi demontate cu scule obisnuite, readucand vehiculul la forma initiala.

Rar e nevoie de mai mult de o zi. De obicei pentru montajul componentelor interne si/sau a elementelor de protectie e nevoie de o jumatate de zi pentru un vehicul mic, si de o zi intreaga pentru unul mare. Mai mult timp e necesar doar in cazul instalatiilor complexe. In general 95% din amenajari se fac intr-o zi.

Montajul se face utilizand scule obisnuite, si poate fi facut de client fara probleme. Toate materialele vin furnizate cu tot ce e necesar montajului (suruburi, nituri, bride) si instructiuni de montaj. Evident, pentru un lucru bine facut, clientul trebuie sa urmeze cu atentie instructiunile.