Cu Sistemul Syncro, puteti aduce toate beneficiile atelierului dumneavoastra impreuna cu auto utilitara. Syncro are toate echipamentele de curatenie, unelte si accesorii pentru echiparea utilitarei dumneavoastra:  canistra de apa cu robinet, suport de aluminiu pentru prosoape de hartie, dozator de sapun si dozator pentru prosoape de curatenie potrivite pentru echiparea utilitarei.

 

 

REZERVOR DE APA CU ROBINET SI DOZATOR DE SAPUN

 

Mesterii si profesionisti care lucreaza in locatie la sediul sau casa clientului, pe drum sau la santiere de constructii, adesea au nevoie sa isi poata spala mainile rapid si usor. Uneori e necesar curatarea uneltelor, a echipamentelor sau a unor parti mecanice atunci cand sunt la lucru.

Accesoriile Sistemului Syncro fac acest lucru posibil.

Rezervorul de 10 litri al Sistemului Syncro, complet cu sistem de montaj, se prinde pe usa sau pe panourile de protectie interioare.

Noua crema de curatare Syncro este acum disponibila in canistre de 3 litri impreuna cu dozatorul si rama pentru fixare. Micro-sferele din interiorul cremei imbunatatesc actiunea de curatare a detergentului de baza. Noua crema de curatare pentru maini poate fi achizitionata separat sau in pachet de 4 rezerve, complet cu dozator.

SUPORTI PENTRU PROSOAPE DE HARTIE

Suportii pentru prosoapele de hartie ai Sistemului Syncro sunt extrem de folositori muncitorilor care au nevoie de prosoape de hartie la lucru. Acestia sunt de obicei achizitionati impreuna cu rezervorul de 10 litri de apa si dozatorul de sapun. Suportii de rola sunt 100% din otel si utilizeaza un sistem cu arc de incarcare pentru ca hartia sa se rupa usor si rola sa nu se desfaca singura.

Suportii pot fi incarcati cu role de latimea 250mm sau 280mm ( cu 2 diametre diferite ). Suportii pentru hartie pot fi montati oriunde alegeti dumneavoastra: pe interiorul usii, pe panourile laterale sau direct pe caroseria masinii. Odata montat, veti avea acces usor la prosoape de hartie oricand si oriunde sunt necesare.

 

DOZATOR DE SAPUN

Dozator de sapun lichid. Acest accesoriu este folosit deobicei impreuna cu rezervorul de apa.

 

PROSOAPE DE CURATARE – DE UZ PROFESIONAL

Acestea sunt prosoape speciale de curatare utilizate in general de mesteri si muncitori. Curata mainile, piese mecanice, unelte si echipamente rapid si eficient. Aceste prosoape pentru uz profesional sunt imbibate cu un detergent cu miros proaspat de portocale si nu necesita clatire dupa folosirea lor. Au o suprafata usor abraziva ceea ce le face eficiente in curatarea tuturor tipurilor de murdarie (noroi, grasime, ulei, cerneala, gudroane, etc.).

Cutia de plastic contine 72 de prosoape si foloseste un sistem practic de tragere. Datorita suportului metalic, o puteti agata oriunde in utilitara dumneavoastra: de caroserie, de panourile de protectie, aproape de bancul de lucru, etc.

 

CHIUVETE PENTRU AUTO UTILITARE

Dulap cu chiuveta.
Vine inclus cu:
Chiuveta
Robinet
Pompa de 12V
2 canistre de plastic de 20L.
Usor de folosit: Deschiderea robinetului porneste pompa.

 

COS DE GUNOI DETASABIL

 

 

Un dulap care contine un cos de gunoi detasabil: acesta este compact, o solutie foarte functionala dezvoltata de Syncro pentru a putea depozita tot deseul care inevitabil se produce dupa o zi de lucru in auto utilitara. Rama este compatibila cu toate dulapurile Syncro si poate fi instalata oriunde este nevoie, la nivelul podelei sau si mai sus. Cosul in sine masoara 26cm in lungime si 25cm in latime, este usor de scos si golit la sfarsitul zilei.